Mannaminne SE

Välkommen till Mannaminne!

En unik plats där världen möts

På Mannaminne finns över 50 byggnader som välkomnar dig till ett möte med natur och kultur, konst och teknik, lokalt och globalt, historia och framtid, smått och stort . Konstnären Anders Åbergs (1945-2018) och Barbro Åbergs fullskaliga allkonstverk sprider inspiration och kreativitet, en plats som erbjuder något för alla intressen och åldrar. 

Upptäck Mannaminne

Mannaminne är en slags levande by där det alltid finns spännande saker att upptäcka. Inte bara det som alltid finns där utan också konserter, barnaktiviteter, tillfälliga utställningar, festivaler och mycket mer. 

Mannaminne ligger hisnande vackert i byn Häggvik i Nordingrå och är ett av världsarvet Höga Kustens mest populära besöksmål.

”Syftet med Mannaminne är att visa hur ”allt” hänger samman. Kulturen beror på historien, tekniken och influenser från när och fjärran. Människan drivs av nyfikenhet, rastlöshet och förmåga att känna för sin nästa genom det korta livet”

- Anders Åberg

Håll dig uppdaterad!

Håll utkik här på hemsidan och följ oss på sociala medier, då missar du inget som händer på Mannaminne i sommar!

Du kan också läsa det senaste nyhetsbrevet från Mannaminne, och även tidigare utskick! 

Njut av konsten,
musiken och livet!

Pris & Öppettider

Just nu har Mannaminne stängt för säsongen, men vi öppnar igen under våren 2022. Uppdaterade priser och öppettider presenteras då.

Boende, konferenser
och värdshus!