Mannaminne SE

Vad tycker besökare om Mannaminne?

Genom åren är det många som har besökt Mannaminne, läs vad våra tidigare besökare tycker om oss! 

Det var en fantastisk upplevelse. Min beundran till Mr. Aberg, som satte ihop detta museum så genialiskt. Ett måste att se för alla som söker sig till det extraordinära.
Johann Orasch
Ta god tid på dig att verkligen se allt som finns att titta på. Jag tror man upptäcker nya saker för varje nytt varv man går.
Ann Kristin Lindahl
Ett värdefullt och givande besök på Mannaminne. Gott fika på kaffe och fralla med salami och brieost. Å så fick hunden va med 👍
AnnSofie Johansson
Fantastisk plats! Här gifte vi oss den 6 juni 2009!
Marcus Berggren
Allt i området väcker minnen och associationer. Det är en underbar värld av färg och form. Mycket är interaktivt och går att känna på och undersöka. Mannaminne speglar kulturarv som både är lokala, nationella och globala. Ett minne och ett monument över människosläktet och dess skapelser. En upptäcktsfärd för både stora och små.
Anneli Zaki
Mannaminne ger spännande och härliga insikter och upplevelser vid varje besök!
Bengt-Åke Lindquist
Som att komma till en helt annan värld. Vilka fantastiska personer som fått igång ett sådant museum. Vi hoppas att detta får fortsätta. Gå och se Mannaminne!
Curt L M Sohlberg
Sagolik och imponerande, jag var helt förundrad över den kärlek Anders Åberg har gett denna plats.
Mats Nyberg
Det speciella konceptet med underbara byggnader, häftiga statyer och målningar, den fina sommarutställningen och vandrarhemmet, stugorna och restaurangen. En lite ovanlig upplevelse i en mycket vacker bygd.
Felice Ciscar-Frölid
Roligt för alla åldrar! Man bör ha mycket gott om tid för att hinna med allt!
Zorina Wathén
Blandningen av konst, industri- och kulturhistoria, ett resultat av idogt och hängivet arbete av grundaren, konstnären Anders Åberg.
Nina Wikman Saxin
Vilken underbar upplevelse med fantastiskt god röding och vegetariskt alternativ.Mycket prisvärt och med extremt god service. Vandrahemmet var fräscht och trevligt, dessutom ingick en suverän guidning av Anders Åbergs magiska konstverk. Frukosten var väl tilltagen med bl a nybakade tekakor. Hit åker vi gärna fler gånger.
Magnus Grahn
Lustfyllt, tänkvärt, inspirerande, imponerande...och i en fantastisk omgivning dessutom!
Jinger Bremberg
Ett härligt utflyktsmål. Ett museum, men lika mycket ett konstverk. Det jag uppskattar mest är alla träsniderier, stora, små, oväntade och tänkvärda.
Sara Hamrén Håkansson
Resan ditt o landskapet. Så mycket o se så man blir aldrig färdig.
Kaj Jönsson
Många fantastiska hus, helt otroliga detaljer och härlig blandning av kultur från alla världens hörn. Skapar känslor av nostalgi och eftertanke.
Maylen Knutar
Dragspelshuset, värdshuset , utställningarna. Varit på tre evenemang på Mannaminne. Underbar miljö att uppleva musik, poesi , berättande mm i.
Olle Burlin
Ett häftigt kulturprojekt där Åberg skapade en unik miljö som bör bevaras gör framtiden.
Thomas Bergqvist

Vill du läsa fler omdömen om Mannaminne?

Vi har många underbara och fina recensioner på vår facebooksida!