Mannaminne SE

Konferens för företag

Mannaminne Konferens i fantastisk miljö!

Välkommen att konferera inne i vårt allkonstverk! Här kan du kombinera effektiva möten med en privat, guidad tur som avslutas med en frågetävling.  Vi kan anordna olika aktiviteter i vår storslagna omgivning med olika typer av rundturer antingen med vandring, cykling eller transport med våra fantastiska samarbetspartner i trakten. 

Vi syr ihop konferensen med er. Konferensen sker i den unika rundlogen som är utrustad med projektor och duk och Wifi. Boendet på Hotell med fantastiska rum och B & B i Norgehuset med sin historia. 

Alla möjligheter finns!

Kontakta oss gärna på vardshuset@mannaminne.se för offert!

Citat från en av våra konferensgäster:

En magisk plats
”Jag har under de senaste åren besökt Mannaminne med många konferensgrupper från näringslivet och även med privatgäster i form av pigga pensionärer. Vår specialitet är att paketera äventyr och då är hela Höga Kusten en magisk plats! Personalen på Mannaminne är lätt att samarbeta med. Allt är nära och flexibelt, vilket gör att vi kan skräddarsy och anpassa efter förutsättningar.

För att få ut maximalt av vistelsen är mitt tips att kombinera boende på hotellet med en guidad tur på området – men också att nyttja naturen. Ibland har vi åkt båt direkt till bryggan nedanför Mannaminne vid ankomst och ibland har vi promenerat upp på ett närliggande berg med magisk utsikt.”

Ingela Rönnestrand
Svenska Äventyr