Mannaminne SE

Boende & Konferens

Mannaminne har stängt för säsongen men öppnar igenom våren 2022.

På Mannaminne finns det flera olika sätt att övernatta. Välj mellan fristående stugor, Bed & Breakfast i Norgehuset eller Hotell Mannaminne, där alla rummen är helt unika. Dessutom går det utmärkt att ha konferens på Mannaminne!

Stugor Mannaminne
Höga Kusten

På Mannaminne har vi tre stugor som finns att hyra. Passar perfekt till familjer upp till fyra personer! I stugorna finns mini-kök med kylskåp och vattenkokare, WC med tvättställ, gratis Wifi och pakeringsplats. Dessutom ingår entréavgift i boendet.

Bed & Breakfast Mannaminne Höga Kusten

I Norgehuset på Mannaminne har vi vårt bed & breakfast med tre olika rum i olika storlekar. En äldre och autentisk stil kan du övernatta med möjlighet till självhusåll. Frukost, Wifi och pakeringsplats ingår i boendet. Dessutom ingår även entréavgiften!

Hotell Mannaminne Höga Kusten

Hotellet, Sestola Gård, finns inne på museiområdet Mannaminne. Det är en kopia av en stormansgård och alla rummen är unika med målningar, dekorationer och konsverk i trä, med kopplingar till Finland. Frukost, entréavgift och parkeringsplatser ingår i boendet!

För företag - Konferens

Mannaminne är också perfekt för konferenser! Här kan vi anordna olika aktiviteter som vandring, cykling eller transport tillsammans med såklart guidade turer och effektiva möten. Vi utformar konferensen efter era behov och konferensen kommer att vara i vår unika rundlog som är utrustad med både projektor och Wifi.