Mannaminne SE

Lediga tjänster

 

KOCK 

Mannaminne är ett unikt område med över 50 byggnader som välkomnar dig till ett möte med natur och kultur, konst och teknik, lokalt och globalt, historia och framtid, smått och stort. Konstnären Anders Åbergs (1945-2018) och Barbro Åbergs fullskaliga allkonstverk sprider inspiration och kreativitet, en plats som erbjuder något för alla intressen och åldrar. Hos oss finns även värdshus, hotell och stugor. 

Vi söker en ansvarstagande kock som har erfarenhet i restaurangbranschen under säsong maj-sep 2022. 

Ansvarsområden:

Kök: Ditt jobb kommer att bestå av att planera frukostbuffé, menyer för lunch, a ´la carte och gruppbokningar. Du fördelar arbetet i köket och lagar både klassisk husmanskost och utmanar gästernas smaksinnen tillsammans med dina kollegor.

I ditt jobb ingår även beställning av varor budgetansvar inom mat och bageri. Stämma av bokningar av grupper, luncher, middagar och övriga event med verksamhetsansvarig.

I dina arbetsuppgifter ingår planering av scheman för din arbetsgrupp i köket. Naturligtvis har du bra hygienkunskap och har bra ordningssinne. Vid behov utbildar du övrig personal inom livsmedelshantering. Vi jobbar mycket med närproducerat och tar vara på hela råvaran för att minska svinnet.

Du är driven, kreativ och har ett ekonomiskt helhetstänk. Du bidrar till teamkänsla i hela verksamheten och ger våra gäster bästa möjliga upplevelse.

Samarbete: Samarbeta med övriga kollegor inom Mannaminne, sträva efter att alla arbetar mot samma mål, ha regelbundna korta avstämningar med ansvariga.

Övrigt: Att jobba hos oss under högsäsong är krävande, men roligt och spännande. Tillsammans skapar vi en god stämning och en välkomnande atmosfär som i sin tur präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor. Rätt inställning och egenskaper anser vi är allra viktigast. Du som vill uppleva något annat än storstadsrestaurang och har ett driv att vilja göra det lilla extra för gästerna bör söka dig till oss.

Boende kan ordnas vid behov.

 

Är det dig vi söker? vi ser fram emot att höra från dig!
Skicka in personligt brev och CV till 
 Vardshuset@mannaminne.se  eller ring 070-2386037

————————————————————————————————————————————

 


Säsongsarbetare


Vi söker flera ansvarstagande personer med  erfarenhet av restaurangbranschen, under säsongen maj-september 2022. 

Mannaminne är ett unikt område med över 50 byggnader som välkomnar dig till ett möte med natur och kultur, konst och teknik, lokalt och globalt, historia och framtid, smått och stort. Konstnären Anders Åbergs (1945-2018) och Barbro Åbergs fullskaliga allkonstverk sprider inspiration och kreativitet, en plats som erbjuder något för alla intressen och åldrar. Hos oss finns även Värdshus, hotell och stugor. 

 

Dina ansvarsområden:

Café, värdshus och hotell:  Ditt jobb kommer att delvis bestå av att ställa iordning frukostbuffé, hålla koll på gruppbokningar, servera lunch och middagsgäster. Kassa. Städning av hotell, stugor, och B&B. Hålla efter i värdshuset och se till att det är rent och trevligt för våra gäster.

Ha kolla på event och övrigt som händer på Mannaminne.

Du är: Driven, kreativ och har ett ekonomiskt helhetstänk. Du bidrar till teamkänsla i hela verksamheten och du kan samarbeta med övriga kollegor inom Mannaminne samt sträva efter att alla arbetar mot samma mål, ha regelbundna korta avstämningar med ansvariga och ger våra gäster bästa möjliga upplevelse.

Övrigt: Att jobba hos oss under högsäsong är krävande men roligt och spännande. Tillsammans skapar vi en god stämning och en välkomnande atmosfär som i sin tur präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor. Rätt inställning och egenskaper anser vi är allra viktigast. Du som vill uppleva något annat än storstadsrestaurang och har ett driv att vilja göra det där lilla extra för gästerna bör söka dig till oss.

Är det dig vi söker? Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in personligt brev och CV till  vardshuset@mannaminne.se vid frågor ring Ann-Charlotte Ahlman, ordförande i Mannaminne ekonomiska förening, 070-2386037.