Mannaminne SE

Lediga tjänster

Just nu söker vi verksamhetsledare och kock till säsongen 2023. 

Varmt välkommen med din ansökan!

VERKSAMHETSLEDARE FÖR HOTELL, CAFÉ & RESTAURANG Mannaminne 

Värdshus säsongen maj-sep 2023.

Som verksamhetsledare har du uppgiften att agera som spindeln i nätet och har huvudansvar för att utveckla och förvalta café, restaurang och boende. Du brinner för service och får gästerna att känna sig nöjda med både mat och boende. Du är driven, kreativ och har ett ekonomiskt helhetstänk. Du bidrar till teamkänsla i hela verksamheten och ger våra gäster bästa möjliga upplevelse. Det är meriterande om du har drivit eget eller har många års erfarenhet  inom hotell-och restaurangbranschen. 

Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och nätverk på olika nivåer och sammanhang. Du har förmågan att samarbeta, inspirera, hålla samman och inkludera. I ditt ledarskap är du ansvarstagande och målinriktad för att utveckla verksamheten. Viktigt att du kan hantera motgångar och vända dem till möjligheter. Du är van att hantera en tidvis hög arbetsbelastning och ha en god prioriteringsförmåga.

Dina arbetsuppgifter: 

Att leda rekryteringsprocess för servering-och hotellstäd, introduktion för personal, skapa scheman, attestera tidrapporter. 

Budgetansvar, avstämning med bokföringsfirma, uppföljning av fakturor och bokningar. Stämma av kassarapporter. Skapa avtal med leverantörer, beställning av varor. Ansvar för våra system. Att följa lagar och förordningar gällande alkoholtillstånd.

Följa upp med andra ansvariga kollegor (T.ex. Bokningsansvarig, köksansvarig, verksamhetsledare för Stiftelsen) om grupper, luncher, middagar, övriga event.

Följa upp med ansvarig för Hotell, Stugor, B&B angående skötsel och boende bokningar.  

Vi ser att du kan lätt kan samarbeta med övriga kollegor inom hela Mannaminne. Vår strävan är att alla arbetar mot samma mål samt att samarbeta med köksansvarig, främja samarbete inom personalgruppen och få alla att arbeta mot samma mål, ha regelbundna kort avstämningar med ansvariga kollegor. Även att ha bra kontakt och samarbete med andra aktörer i Nordingrå

Det är bra om du känner till Nordingrå och Höga Kusten-området, du finner mer information om Mannaminne på www.mannaminne.se 

Boende kan ordnas vid behov.

Är det dig vi söker? Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in personligt brev och CV. Vardshuset@mannaminne.se

KOCK 

 

Vi söker flera ansvarstagande kockar och kökspersonal som har erfarenhet i restaurangbranschen under säsong maj-sep 2023 

Ditt ansvarsområden:

Ditt jobb kommer att bestå av att planera frukostbuffé, menyer för lunch, a ´la carte och gruppbokningar. Du fördelar arbetet i köket och lagar både klassisk husmanskost och utmanar gästernas smaksinnen tillsammans med dina kollegor.

I ditt jobb ingår även beställning av varor budgetansvar inom mat och bageri. Stämma av bokningar av grupper, luncher, middagar och övriga event med verksamhetsansvarig.

I dina arbetsuppgifter ingår planering av scheman för din arbetsgrupp i köket. Naturligtvis har du bra hygienkunskap och har bra ordningssinne. Vid behov utbildar du övrig personal inom livsmedelshantering. Vi jobbar mycket med närproducerat och tar vara på hela råvaran för att minska svinnet.

Du är driven, kreativ och har ett ekonomiskt helhetstänk. Du bidrar till teamkänsla i hela verksamheten och ger våra gäster bästa möjliga upplevelse.

Vi ser att du kan lätt kan samarbeta med övriga kollegor inom hela Mannaminne. Vår strävan är att alla arbetar mot samma mål.

Att jobba hos oss under högsäsong är krävande men roligt och spännande. Tillsammans skapar vi en god stämning och en välkomnande atmosfär som i sin tur präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor. Rätt inställning och goda egenskaper anser vi är allra viktigast. Du som vill uppleva något annat än storstads restaurang och har ett driv att vilja göra det där lilla extra för gästerna bör söka dig till oss.

Är det dig vi söker? vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in personligt brev och CV till  Vardshuset@mannaminne.se