MANNAMINNES VÄNNER

Anders Åberg har lämnat oss i stor sorg och saknad

Vi i Mannaminnes Vänner vill hedra Anders Åbergs minne och göra vad vi kan för att hans livsverk ska bevaras och leva vidare. Av alla hans skapelser är Mannaminne den största och vackraste.

Låt Mannaminne leva!

Låt allt som sker på Mannaminne vara fyllt av de tankar Anders Åberg hade om den lilla människan och hur allt hänger ihop. En liten människa kan betyda mycket på jorden.

Tänk gärna på Anders Åbergs minnesfond (under bildande), via Mannaminnes Vänners bankgiro 867-0044 eller Swish 123 313 19 19.

 

 

 

Kulturföreningen Mannaminnes vänner

Föreningen är en självständig, ideell och politiskt obunden intresseorganisation, som har till ändamål att bevara och utveckla Mannaminne som en levande kulturarena.

Medlemskapet kostar 150 kr och inkluderar gratis inträde på Mannaminne hela säsongen (undantaget speciella evenemang).

Medlemsavgiften betalar du in på BankGiro 867-0044. Uppge namn och adress och gärna e-mail ifall du har. Medlemskortet kommer att skickas till dig.

Vi har också Swish: 123 313 19 19

Hör gärna av er till oss i styrelsen!

Vill du engagera dig i Vänföreningen, har idéer eller förslag och funderingar är du mer än välkommen att höra av dig till oss i styrelsen.

Annika Wångby Stattin, ordförande 070-324 78 78

Övriga i styrelsen är Carola Rydkvist, Liselotte Eriksson, Lennart Lundkvist och suppleanter är Lennart Lundholm samt Sven Hallberg

Ni kan maila oss på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.