MANNAMINNES VÄNNER

Tack alla som var med på "Rädda Mannaminne" - galan på Murberget den 12/8, och tack till alla som lämnade bidrag till Mannaminne vid galan, samt före galan och efter galan. Stort tack! Hittills (t.o.m. 14/8) har 229 personer skänkt 51.890 kronor till Mannaminnes bevarande, och totalt är 71.890 kronor insamlat.

 

 

Kulturföreningen Mannaminnes vänner är en självständig, ideell och politiskt obunden intresseorganisation, som har till ändamål att bevara och utveckla Mannaminne som en levande kulturarena.

Medlemskapet kostar 150 kr och inkluderar gratis inträde på Mannaminne hela säsongen                                  (undantaget speciella evenemang).

Medlemsavgiften betalar du in på bankgiro 867-0044. Uppge namn och adress och gärna mejladress ifall du har.  Medlemskortet kommer att skickas till dig.

Vi har också Swish: 123 313 19 19.

 

Vill du engagera dig i Vänföreningen, har idéer eller förslag och funderingar är du mer än välkommen att höra av dig till oss i styrelsen:

Ordförande Lennart Lundkvist (Salsåker, Nordingrå), tfn 070-671 26 33.

Övriga i styrelsen är Carola Rydkvist (Häggnor, Nordingrå), Lars Stattin (Häggvik, Nordingrå), Daniel Stattin (Gåsnäs, Nordingrå) och Gary Fowles (Näsänget, Nordingrå). 

Suppleanter är Tom Åberg (Östersel, Bjästa) och Bo-Anders Öberg (Södersundsvägen, Härnösand).

Du kan mejla oss på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.